BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Wie weet of deze gup het albino gen met zich meedraagt?

In dit deel kan dieper ingegaan worden op de genetica van de guppy.
Jmvdp
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 1
Lid geworden op: ma nov 28, 2016 19:48

Wie weet of deze gup het albino gen met zich meedraagt?

Bericht door Jmvdp » ma nov 28, 2016 20:27

Hoi ik had vandaag deze gup gekocht ze is helemaal wit en ze heeft ook verder helemaal geen kleur waarschijnlijk is ze zwanger maar ik dacht misschien dat zij het albino gen met zich meedraagt, zo ja hebben jullie misschien een idee hoe groot de kans is dat zij jongen werpt die rode ogen hebben ?


Inhoud bak:
3 guppen (1 man, 2 vrouw)
3 kleine algeneters
1 vuurgarnaal (was per ongeluk meegeschept)
4/5 modderkruipers
Bijlagen
IMG_4567.JPG
Ze heeft ook geen kleur in d'r staart
IMG_4567.JPG (101.12 KiB) 5567 keer bekeken

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast