BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

dominante en recessieve allelen

In dit deel kan dieper ingegaan worden op de genetica van de guppy.
Plaats reactie
kmeni

dominante en recessieve allelen

Bericht door kmeni » zo okt 26, 2008 18:53

hallo,

ik ben bezig met het maken van een presentatie over parings gedrag bij guppen. maar het is nogal lastig om aan een site te komen waarin (de meest belangrijke en meest voorkomende) dominante en recessieve allelen staan van guppen. heeft er iemand mischien een goede site waarin een soort lijst (ofzo) met deze allelen staat?(ik heb guppywiki al gevonden maar ik zou graag iets hebben waarin staat welke allelen dominant en recessief zijn)

mvg kiko

tgvke
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 1082
Lid geworden op: di okt 04, 2005 13:45
Locatie: Heule
Contacteer:

Re: dominante en recessieve allelen

Bericht door tgvke » zo okt 26, 2008 20:04

Hier kan je toch al iets mee denk ik wel.
Klikje doen!


staat trouwens op onze site van guppyclub. :wink:
m,v,g
-bovenzwaard filigraan Grijs
-bovenzwaard filigraan blond
-bovenzwaard filigraan goud
-bovenzwaard filigraan crème

Gebruikersavatar
ihuntudown
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 234
Lid geworden op: di jun 07, 2011 10:23
Locatie: Tildonk

Re: dominante en recessieve allelen

Bericht door ihuntudown » za mar 23, 2013 0:04

sorry voor een oude post te heropenen maar de link is echt wel intressant, zou geweldig zijn als die nog verder afgewerkt wordt (positief, opbouwende commentaar)

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast