BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Voorstelrondje

Nieuwe leden op het forum kunnen zich hier even kort voorstellen
MarcelE
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 1
Lid geworden op: do aug 30, 2018 0:50

Voorstelrondje

Bericht door MarcelE » do aug 30, 2018 0:54

Hey hallo,

mijn naam is Marcel en ik ben nieuw in de wereld van aquariums. Ik heb afgelopen maand een aquarium gekocht aangezien de dochter graag visjes wilde hebben. Afgelopen jaar heb ik mezelf al eens op enkele websites begeven aangezien ik het een leuke hobby zou vinden. Het is er echter niet van gekomen toen. Nu de dochter er echter naar vraagt, is het er toch van gekomen [​IMG]

Ik heb een Juwel Primo 110 LED gekocht met een zestal zuurstofplantjes. Een zandbodem met erover een beetje grind. De pomp bij het aquarium is een Bioflow super 500.

Voor nu een leuke bak, maar mocht het bevallen wil ik in de verre toekomst een kamerverdeler gaan zetten in de vorm van een aquarium. Dit hangt natuurlijk af van het slagen van ons huidige project [​IMG]

Na een tweetal weken indraaien hebben we 3 guppies geplaatst, 5 Neon visjes, 1 black molly en een Platy. Weer een weekje later nog een black molly, een algeneter, 5 extra guppies en nog 2 soorten die ik op aandringen van de dochter heb gekocht, maar ik weet niet wat voor vis het is. Volgens de vrouw in de zaak gingen ze perfect in onze bak.

Grts,

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 3 gasten