BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

even voorststellen

Nieuwe leden op het forum kunnen zich hier even kort voorstellen
Charles
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 1
Lid geworden op: vr jul 27, 2018 13:42

even voorststellen

Bericht door Charles » vr jul 27, 2018 14:03

Hallo ik ben Charles uit Heemskerk NL. zit al heel lang in de aqaurium hobby ruim 50 jaar met onderbreking .
Heb vorig jaar een herstat gemaakt met taiwan garnalen maar dat was geen succes,en de rede was mijn flat, nu ik dit tik is het 30graden, met zweet op mijn rug. Heb al veel flauwe opmerkingen gehad.Maar voor dat de hitte begon mijn laalste verkocht.
Sinds kort ben ik begonne met guppen, waar ik eerlijk gezegt geen hoge dunk van hart. Maar dat is veranderd zinds ik mij er in heb verdiept, en ik ben helenmaal om. Wat mooi!! zijn ze.
Heb nu in 2 maanden tijd, deze week mijn 9 de bak ingericht, maar kamer is nu gup.
Hoop hier veel van jullie te leren

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast