BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Uitwisselen

Nieuwe leden op het forum kunnen zich hier even kort voorstellen
Plaats reactie
Slenderman
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 1
Lid geworden op: wo apr 06, 2016 19:03

Uitwisselen

Bericht door Slenderman » wo apr 06, 2016 19:24

:-D hallo ik ben nieuw op het forum maar niet Bij de guppen
Ik ben 16 en ik heb deze vissen heel graag
Maar ik heb een vraag zijn er mensen die vrouwelijk of mannelijke guppen kan wisselen ik zou graag eens wat nieuw bloedlijnen in de bak willen toch bedankt :-D

David00
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 3
Lid geworden op: do okt 05, 2017 7:54

Re: Uitwisselen

Bericht door David00 » ma apr 30, 2018 14:38

Beste slenderman ik ben wel geïnteresseerd om te ruilen welke heeft u allemaal mvg david
Ik ben van belgie

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast