BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Verkeerde Taal instelling

Forum om dingen uit te proberen, zoals het linken of posten van foto's, avatars etc....
Plaats reactie
Jefftrack

Verkeerde Taal instelling

Bericht door Jefftrack » do feb 21, 2008 13:58

Sinds het nieuwe forum staat alle bij mij in het Engels .......... (niet de onderwerpen maar het forum) maar ik nergens vinden waar ik het kan aanpassen naar het Nederlands ???

Jeffrey

tgvke
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 1082
Lid geworden op: di okt 04, 2005 13:45
Locatie: Heule
Contacteer:

Re: Verkeerde Taal instelling

Bericht door tgvke » do feb 21, 2008 14:35

Belangrijke mededeling ivm taalinstelling
Verder heb ik gemerkt, dat bij de installatie van de nieuwe versie, voor alle gebruikers de standaard-taal op "English" gezet is (omdat de forum software standaard enkel in het Engels is)
Ik heb ondertussen een Nederlandstalige plug-in geinstalleerd, zodat jullie naar eigen wens het forum terug in het nederlands kunnen zetten.
Ga als volgt te werk:
Nadat je bent aangemeld, klik je bovenaan in het menu op "User Control Panel"
In het User Control Panel, kies je in het linkermenu onder Options voor "Board Preferences"
Vervolgens krijg je een lijst met allerlei instellingen, waar je "My Language" kan instellen op "Nederlands"
Klik daarna onderaan op de knop "Submit"
Dit schriijft dazzler, :wink:
-bovenzwaard filigraan Grijs
-bovenzwaard filigraan blond
-bovenzwaard filigraan goud
-bovenzwaard filigraan crème

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast