BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

veel gratis plantjes af te halen

Hier kan je over van alles en nog wat praten, gewoon gezellig tooghangen zeg maar!
Gebruikersavatar
ronny
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 889
Lid geworden op: do nov 10, 2005 12:00
Locatie: halle

veel gratis plantjes af te halen

Bericht door ronny » di jul 04, 2006 13:29

op het einde van de limbeurs heb ik van onze nederlandse vrienden
aquarium-planten.com een heel grote doos ontvangen met plantjes
nu als ik die doos opendeed zat ik wel op mijn gat
dus ik heb heel heel veel te veel plantjes van hen gekregen

iedereen die plantjes wenst mag deze gerust komen gratis afhalen
vergeet niet het zijn overschot plantjes en soms rommelplantjes :shock: die reeds al een paar uur hebben afgezien op de beurs maar er zit nog goed materiaal tussen om sterke planten verder te kweken

dus de eerste zullen de beste zijn.
Opsturen lijkt met dit weer niet het ideale daarom dat ik het liever hebt dat jullie komen afhalen.Indien het niet anders kan probeer ik met de post op te sturen maar kan niet beloven in welke toestand ze dan zullen aankomen.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten