BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Lego in het aquarium

Hier kan je over van alles en nog wat praten, gewoon gezellig tooghangen zeg maar!
Plaats reactie
remonswaab

Lego in het aquarium

Bericht door remonswaab » vr jan 11, 2013 20:13

Ben benieuwd wie er nog meer lego in hun aquarium doet. Vond een tijd geleden m'n oude doos en sinds dien lego ik er maar op los. Je kunt ook leuke schuilplaatsen maken zo voor je vissen.

Dus ben ik de enige gek of zijn er nog meer?

Hier nog 2 foto's van mijn laatste bouwwerken
WP_000670.jpg
Voor bij de guppen
WP_000670.jpg (150.36 KiB) 2589 keer bekeken
(Voor bij de guppen)
WP_000278.jpg
Voor bij de goudvissen
WP_000278.jpg (105.05 KiB) 2589 keer bekeken
(Voor bij de goudvissen)

emeraldking

Re: Lego in het aquarium

Bericht door emeraldking » do jan 17, 2013 2:07

Persoonlijk zou ik er zelf niet voor kiezen om ornamentjes in een aquarium te zetten. Maar ik moet wel heel eerlijk zeggen dat ik dit wel heel erg grappig vind. Heb 't zo nog niet eerder gezien! Dus bij deze: Chapeau! :-D

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten