BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Eindwerk: Fishtank builder

Links naar intressante websites met bruikbare informatie ivm aquaristiek.
lrntc
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 1
Lid geworden op: do mar 26, 2015 11:29

Eindwerk: Fishtank builder

Bericht door lrntc » do mar 26, 2015 11:32

Hey, wij zijn 2 eindejaars studenten Interactive Multimedia Design die als onderwerp voor hun eindwerk hebben gekozen voor een Fishtank Builder. De Fishtank Builder is een online tool die de aquarium liefhebber helpt bij het samenstellen van zijn of haar aquarium. Jullie zouen ons enorm kunnen helpen Door onderstaande enquête in te vullen. Alvast bedankt!

https://docs.google.com/forms/d/1k1xd6- ... Q/viewform

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast