BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Regels van dit forum!

Links naar intressante websites met bruikbare informatie ivm aquaristiek.
Gesloten
Gebruikersavatar
dazzler
Site Admin
Site Admin
Berichten: 1343
Lid geworden op: do nov 25, 2004 12:51
Locatie: Kessel
Contacteer:

Regels van dit forum!

Bericht door dazzler » ma okt 10, 2005 19:04

Beste,

Hier kan je links posten naar websites die je bent tegengekomen en die intressante informatie bevatten over het aquarium-gebeuren.

Websites als Walt Disney, Microsoft of Zattevrienden hebben niets met aquaristiek te maken, en horen hier dan ook niet thuis! Ben je toch ergens een leuke website tegengekomen die je met ons wilt delen, kan je dit doen in de babbelbox (=het clubhuis)

Links die niet meer werken of die niets met aquaria te maken hebben worden verwijderd, evenals links gepost door "toevallige voorbijgangers" die duidelijk van commerciële aard zijn en als enige doel hebben reclame te maken voor eigen winkel!

Tevens wordt het niet op prijs gesteld dat u enkel op het forum registreert om snel even reclame te maken voor uw eigen website, en vervolgens niets meer van je laat horen. Als we vaststellen dat dit toch gebeurd zal de post onmiddelijk verwijderd worden. Wil je een link naar je eigen website dan kan je dat ook beleefd vragen, we kijken dan of u site een aanvulling kan betekenen en zorgen dan dat er een link voorzien wordt.

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast