BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

IGEES

Links naar intressante websites met bruikbare informatie ivm aquaristiek.
Plaats reactie
AGV

IGEES

Bericht door AGV » di okt 14, 2008 14:04

HALLO GUPPY VRIENDEN

IK HEB VOOR JULLIE WEER EEN NIEUWE WEB SITE GEVONDEN VAN PHILIPPE SHADDOCK.

http://www.belgischeguppyvrienden.be/links.htm

mvg

Secretaris BGV

Gebruikersavatar
wood-butcher
Moderator
Moderator
Berichten: 2135
Lid geworden op: di okt 18, 2005 19:56
Locatie: Retie
Contacteer:

Re: IGEES

Bericht door wood-butcher » di okt 14, 2008 19:46

Ik had hem ook al gevonden maar ik ben nog even aan het afwachten wat er nu juist de bedoeling van is.

De website is niet van Philippe Shadock maar hij zou er wel aan meewerken.
Wat ik er momenteel uit begrijp is dat het zou gaan om een nieuwe organisatie die de vrijheid van het guppykweken wil promoten, alle vormen en kleuren worden toegelaten.
Dus meer in de richting van wat men in Azië doet.

Grtz.
Guppy Addict

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast