BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

World Guppy Contest (WGC) 2015

Alle praktische afspraken en regelingen omtrend deelname en inschijvingen voor tentoonstellingen, vervoer van en naar de tentoonstelling, transport van guppen naar tentoonstellingen....
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Driesje89
Guppy Bachelor
Guppy Bachelor
Berichten: 76
Lid geworden op: vr mei 16, 2014 18:48
Locatie: zuidholland

World Guppy Contest (WGC) 2015

Bericht door Driesje89 » vr jan 02, 2015 20:52

World Guppy Contest (WGC) 2015

2 tm 4 oktober

daar ga ik zekker heen om te kijken :D

http://www.intercontinental-guppy-champ ... index.html
Guppyzolder

Blue moscow
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 19
Lid geworden op: zo aug 17, 2014 11:44

Re: World Guppy Contest (WGC) 2015

Bericht door Blue moscow » di aug 18, 2015 21:09

Dit lijkt mij wel interessant om eens bij te wonen.
Kan je hier ook moscow guppen kopen?

Gebruikersavatar
Driesje89
Guppy Bachelor
Guppy Bachelor
Berichten: 76
Lid geworden op: vr mei 16, 2014 18:48
Locatie: zuidholland

Re: World Guppy Contest (WGC) 2015

Bericht door Driesje89 » di aug 18, 2015 22:37

ja kan maar de guppen hebben een vaste prijs je heb bij deze wedstrijd geen veiling waar je vanaf 3 euro begint denk dat bij deze wedstrijd best wel hogen prijzen zijn voor de guppen
Guppyzolder

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten