BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

De show kalender van 2013

Alle praktische afspraken en regelingen omtrend deelname en inschijvingen voor tentoonstellingen, vervoer van en naar de tentoonstelling, transport van guppen naar tentoonstellingen....
Plaats reactie
Gebruikersavatar
eddy
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 2264
Lid geworden op: vr okt 07, 2005 9:25
Locatie: hasselt

De show kalender van 2013

Bericht door eddy » ma dec 31, 2012 0:20

Hoi Guppy fans,
Bijgevoegd de Guppy Show kalender van 2013.
Groetjes,
Eddy
Bijlagen
Showdates 2013.pdf
(36.67 KiB) 302 keer gedownload
Guppyclub.be = de snelste weg naar de mooiste guppy's ;)

Gebruikersavatar
ihuntudown
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 234
Lid geworden op: di jun 07, 2011 10:23
Locatie: Tildonk

Re: De show kalender van 2013

Bericht door ihuntudown » do jan 03, 2013 19:20

5 keer voor koppeltjes, is dit voorlopig of al definitief?
we gaan proberen dit jaar mee te doen.
hoogst wss enkel met half-zwart rood triangles, mja het is een begin e :)

Jan

Re: De show kalender van 2013

Bericht door Jan » do jan 03, 2013 19:43

Vier zijn er definitief. De vijde staat nog een vraagteken achter. Deze is nog niet zeker.
Fijn dat je gaat meedoen. De soort waarmee je begint maakt niet uit. Je moet goed selecteren gedurende de kweek en dan kom je er wel. Veel succes alvast.


Grtj Jan

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten