BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Guppyshow 2011

Alle praktische afspraken en regelingen omtrend deelname en inschijvingen voor tentoonstellingen, vervoer van en naar de tentoonstelling, transport van guppen naar tentoonstellingen....
Gesloten
Jan

Guppyshow 2011

Bericht door Jan » di apr 12, 2011 18:58

Hallo guppy vrienden,

Op 26/27 en 28 augustus 2011 hebben we onze 2de guppyshow in Lanaken.
Wij zijn in volle voorbereiding.
Op 13/14/20/21 augustus zal alles opgebouwd worden. Er zullen 250 aquariums staan.
Als er guppy liefhebbers zijn die mee willen helpen met de opbouw en op de dagen van de show, dan mogen deze zich bij mij melden. We kunnen nog wat helpende handen gebruiken. Ideale gelegenheid ook, om elkaar te leren kennen.
Onder "guppyshow 2010" kunnen jullie de opbouw van vorig jaar zien.

Mvg Jan

Gebruikersavatar
eddy
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 2264
Lid geworden op: vr okt 07, 2005 9:25
Locatie: hasselt

Re: Guppyshow 2011

Bericht door eddy » do apr 21, 2011 16:41

hallo,
kom pas de 14de terug van frankrijk... :?
maar ben vanaf dan (bijna) elke dag beschikbaar
groetjes,
eddy
Guppyclub.be = de snelste weg naar de mooiste guppy's ;)

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast