BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

guppy tentoonstelling?

Alle praktische afspraken en regelingen omtrend deelname en inschijvingen voor tentoonstellingen, vervoer van en naar de tentoonstelling, transport van guppen naar tentoonstellingen....
Gesloten
guppylove

guppy tentoonstelling?

Bericht door guppylove » ma feb 14, 2011 20:41

is er ergens in 2011 in de buurt van Turnhout of Tilburg een vissententoonstelling?
Ik zou er eens heel graag heen willen en nieuwe guppy's leren kennen, maar Lanaken ligt te ver.... :'(

Gebruikersavatar
dazzler
Site Admin
Site Admin
Berichten: 1343
Lid geworden op: do nov 25, 2004 12:51
Locatie: Kessel
Contacteer:

Re: guppy tentoonstelling?

Bericht door dazzler » di feb 15, 2011 23:49

Dichtsbijzijnde in de regio is dan Edegem, op 10 - 11 september 2011

Anders Lanaken op 26-27-28 augustus.

Neem ook even een kijkje op onze hoofdpagina (http://www.guppyclub.be) onder "Kalender" waar je de tentoonstellingen voor 2011 kan terugvinden (deze lijst is de huidige planning maar kan altijd nog wijzigen)
2 Things are universal: Hydrogen and Stupidity

guppylove

Re: guppy tentoonstelling?

Bericht door guppylove » wo feb 16, 2011 14:16

oke, bedankt

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten