BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Aanvullende regels ivm datumgebruik in de onderwerp-regel

Alle praktische afspraken en regelingen omtrend deelname en inschijvingen voor tentoonstellingen, vervoer van en naar de tentoonstelling, transport van guppen naar tentoonstellingen....
Gebruikersavatar
dazzler
Site Admin
Site Admin
Berichten: 1343
Lid geworden op: do nov 25, 2004 12:51
Locatie: Kessel
Contacteer:

Aanvullende regels ivm datumgebruik in de onderwerp-regel

Bericht door dazzler » za nov 24, 2007 17:58

Om een duidelijk overzicht te houden, zodat iedereen onmiddelijk kan zien welke welke tentoonstellingen of evenementen reeds voorbij zijn en welke nog moeten komen, dient de datum duidelijk vermeld te worden in de onderwerp-regel!!

Om voor een bepaalde regelmaat te zorgen, dient het onderwerp te beginnen met de datum!


Dus NIET: "Tentoonstelling in Absurdistan op 27/12/2007",
ook NIET : "Tentoonstelling op 27/12/2007 in Absurdistan",

maar WEL: "27/12/2007: Tentoonstelling in Absurdistan"
2 Things are universal: Hydrogen and Stupidity

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast