BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Guppy Fach Journal

Ken je een goed boek dat intressant kan zijn voor andere aquaristen? Hier kan je titel, uitvoerder etc posten, en liefst een korte beschrijving.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
eddy
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 2264
Lid geworden op: vr okt 07, 2005 9:25
Locatie: hasselt

Guppy Fach Journal

Bericht door eddy » zo jan 04, 2015 13:41

Beste Guppykwekers,
Het Guppy Fach Journal is een internationaal tweetalig magazine (Engels en Duits) dat bericht over alles wat met guppy’s en guppytentoonstellingen te maken heeft.
Stammen, kweekmethodes, bekende kwekers, kweektips, tentoonstellingsverslagen... worden erin behandeld.
Ook oudere nummers zijn nog te bestellen.
Een jaarabonnement van 4 nummers kost 40,00 € (verzendingskosten inbegrepen).
Wie interesse heeft, laat het maar via deze rubriek weten.
Groetjes,
Eddy
Bijlagen
GFJ_4_2014.tiff
GFJ_4_2014.tiff (349.56 KiB) 5355 keer bekeken
Guppyclub.be = de snelste weg naar de mooiste guppy's ;)

Gebruikersavatar
Driesje89
Guppy Bachelor
Guppy Bachelor
Berichten: 76
Lid geworden op: vr mei 16, 2014 18:48
Locatie: zuidholland

Re: Guppy Fach Journal

Bericht door Driesje89 » zo jan 04, 2015 19:21

Eddy dit jaar komt er toch geen nieuwe wat ik weet idd at er een jaarboek gaat komen?
Guppyzolder

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast