BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Regels van dit forum!

Ken je een goed boek dat intressant kan zijn voor andere aquaristen? Hier kan je titel, uitvoerder etc posten, en liefst een korte beschrijving.
Gesloten
Gebruikersavatar
dazzler
Site Admin
Site Admin
Berichten: 1343
Lid geworden op: do nov 25, 2004 12:51
Locatie: Kessel
Contacteer:

Regels van dit forum!

Bericht door dazzler » ma okt 10, 2005 18:57

Beste,

Heb je thuis een goed boek liggen over vissen, aquariums, techniek? Denk je dat andere aquaristen hier ook iets aan zouden hebben?

Dan kan je dat hier laten weten. Geef liefst wel zo uitgebreid mogelijke informatie (dus volledige titel, uitvoerder, uitgeverij en ISBN-nummer) alsook een korte bespreking over het boek en wat je er juist zo goed aan vindt.

Het is echter niet de bedoeling om stukken tekst of foto's e.d. uit boeken zonder meer over te nemen en hier te posten. Dit is in strijd met de copyrights die op deze boeken bestaan, en kunnen we bijgevolg dan ook niet toestaan.
Posts die toch copyrighted materiaal bevatten zullen dan ook zonder meer onmiddelijk verwijderd worden!

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast