BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

warm water

Technische achtergrond over in hoofdzaak zelfbouw projecten. oa: zelfbouw aquaria, filters, dimmers etc...
Plaats reactie
mat

warm water

Bericht door mat » zo apr 26, 2009 15:11

Voor gups moet het water dan altijd rond de 20 graden zijn?
Of maakt het niet uit welke temperatuur het water heeft als je niet kweekt?

Christophe

Re: warm water

Bericht door Christophe » zo apr 26, 2009 16:24

Guppen hebben het liefst een temperatuur van 22-26 graden.

keezzz

Re: warm water

Bericht door keezzz » zo apr 26, 2009 17:22

ze kunnen 18 graden hebben
maar dat vinden ze niet zo fijn
het zijn tropische vissen
dus water rond de 25 graden


mvg kees

mat

Re: warm water

Bericht door mat » zo apr 26, 2009 20:33

dus best maar verwarming nemen voor in men aquarium.
merci he :D

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast