BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Eitjes of algen? Rode staafjes

Alle vragen over aquariums in het algemeen, die niet thuishoren in 1 van de bestaande rubrieken.
Altobelli
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 2
Lid geworden op: zo jan 26, 2014 11:00

Eitjes of algen? Rode staafjes

Bericht door Altobelli » za mar 26, 2016 8:30

Ik heb vandaag iets op mijn planten zien zitten wat ik nog niet eerder in mijn aquarium heb gezien. Misschien weet iemand hier wat het zijn?
Het zijn korte rode 'stokjes' die langs de rand van de planten zitten. Ze zijn alleen in de buurt van het wateroppervlak te vinden.

Ik heb een paar dagen terug wat nieuwe garnalen en een nieuwe slak in mijn aquarium gedaan, dus het zou kunnen dat het daarbij mee is gekomen.
Alvast bedankt!

Als het goed is nog een foto:
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5786B318

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast