BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

HELP!!!

Alle vragen over aquariums in het algemeen, die niet thuishoren in 1 van de bestaande rubrieken.
Plaats reactie
Bjornb2000

HELP!!!

Bericht door Bjornb2000 » zo nov 11, 2012 18:27

Kan iemand mij helpen ik heb een 54 liter aquarium hij zit in de opstartfase de 8ste dag maar nu worden sommige plaatsen op de steentjes bruin en liggen er hele dunne witte haartjes lijken het net
in mijn aquarium zitten 8 planten en wat wortelhout er ligt eerst 2 cm bodemgrond dan 3 cm grond van 1 cm en dan heel dun grind van 0.2 tot 0.6 millimeter ik heb geen producten toegevoegd.

purkiexoxo

Re: HELP!!!

Bericht door purkiexoxo » zo nov 11, 2012 18:45

dat hoort erbij dacht ik ;)
ik heb het nooit gezien. maar een forumlid had dat wel, is niets ernstigs gaat vanzelf weg

Bjornb2000

Re: HELP!!!

Bericht door Bjornb2000 » ma nov 12, 2012 9:15

ik weet dat niet zeker want het breid langzaam maar zeker uit

Bjornb2000

Re: HELP!!!

Bericht door Bjornb2000 » di nov 13, 2012 19:05

de enigste bewoners zijn nog 4 poelslakkeb waren er eerst 10 maar heb ze naar de sloot gebracht alleen die laatste 4 zijn moeilijk te bekennen

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast