BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

waardes

Alle vragen over aquariums in het algemeen, die niet thuishoren in 1 van de bestaande rubrieken.
Plaats reactie
MathijsB

waardes

Bericht door MathijsB » wo apr 25, 2012 19:22

Wat zijn nu de ideale waterwaardes voor een gezelschapsaqua?
grtz

Gebruikersavatar
dazzler
Site Admin
Site Admin
Berichten: 1343
Lid geworden op: do nov 25, 2004 12:51
Locatie: Kessel
Contacteer:

Re: waardes

Bericht door dazzler » wo apr 25, 2012 22:23

Je kan net zo goed vragen "wat zijn de ideale banden voor mijn auto" zonder te zeggen welke auto je hebt :?

Een goed gezelschapsaquarium is niet zomaar een samenraapsel van totaal verschillende vissen met verschillende vereisten voor het water, en dan snel even "een goed gemiddelde" zoeken.

Je moet vissen afstemmen zodat ze bij elkaar passen op basis van gedrag en eisen die ze stellen aan het water, en dus je water afstellen op basis van die gekozen vissen.
2 Things are universal: Hydrogen and Stupidity

MathijsB

Re: waardes

Bericht door MathijsB » za apr 28, 2012 19:15

hallo, mijn bak is 63 liter en bevat een pleco, 2 kuhlis,6tal guppen en 4 platys en 6 neons.

MVG Mathijs Billiau

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast