BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Regels van dit forum!

Ben je op zoek naar specifiek materiaal wat te maken heeft met Aquaristiek, kan je hier een zoekertje plaatsen.
Gesloten
Gebruikersavatar
dazzler
Site Admin
Site Admin
Berichten: 1343
Lid geworden op: do nov 25, 2004 12:51
Locatie: Kessel
Contacteer:

Regels van dit forum!

Bericht door dazzler » ma okt 10, 2005 18:51

Koopjeshoek gezocht

Beste,

Via het koopjesforum willen we de forummembers de kans geven hun materiaal te aan te vullen door “zoekertjes” te plaatsen. Je kan/mag hier:

- Als kandidaat-koper een oproep doen naar bepaalde aquaria-gerelateerde spullen die misschien bij iemand anders toch maar in een hoekje stof staan te verzamelen
-Als (particulier) verkoper een concreet aanbod doen aan de poster.

Het is niet de bedoeling je op welke wijze dan ook te mengen in een topic als je niet geïnteresseerd bent in de (ver)koop zelf. Hoe goed de bedoelingen ook zijn, iedereen kan zelf uitmaken of hij/zij zich kan vinden in de (ver)koopprijs. Eventueel kan een kandidaat-koper zelf een tegenbod voorstellen.


Je kan elke vraag vrijblijvend lezen, maar als je niet aan te bieden hebt wat gevraagd wordt, verzoeken we je om je niet te mengen in de verkoop. Het is niet nodig elke kandidaat-koper te begeleiden bij een eventuele aankoop. Alle off-topic replies zullen direct verwijderd worden.
Zorg voor een korte, maar voldoende duidelijke topictitel. Wanneer je effectief gevonden hebt wat je zocht, gelieve dit met een Edit duidelijk in de topictitel te vermelden zodat het topic kan afgesloten worden.

Het is betreft hier een forum over aquaria, dus nogmaals, enkel aan aquaria-gerelateerde zaken zullen toegelaten worden. Dus geen camera's, gsm's, PC's, laptops, kleerkasten, driewielers, ...Hier zijn genoeg andere plaatsen voor!

Verder is het ook noodzakelijk dat je jezelf op dit forum registreerd alvorens je in hier koopjes kan posten. Dit om misbruiken zoveel mogelijk te beperken.

Verder zullen alle zoekertjes ouder dan 2 maanden automatisch verwijderd worden. Zo blijft alles netjes en overzichtelijk. Is uw artikel nog niet verkocht na 2 maanden, mag je uiteraard een nieuw zoekertje plaatsen.

Respecteer de forumregels !

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast