Regels van dit forum!

Forum voor het verkopen van Aquaria-gerelateerde voorwerpen tussen partikulieren onderling. Geen commerciële postings toegelaten!
Gesloten
Gebruikersavatar
dazzler
Site Admin
Site Admin
Berichten: 1343
Lid geworden op: do nov 25, 2004 12:51
Locatie: Kessel
Contacteer:

Regels van dit forum!

Bericht door dazzler » ma okt 10, 2005 18:45

Koopjeshoek Aangeboden

Beste,

Via het koopjesforum willen we de forummembers de kans geven hun materiaal te verkopen binnen ‘intieme’ kring. Je kan/mag hier:

- Een particulier aanbod plaatsen betreffende aquarium materiaal en aan aquariums & vissen gerelateerd materiaal.
- Als geïnteresseerde een vraag stellen over de staat en eigenschappen van het aangeboden materiaal.
- Een eerlijk bod uitbrengen op het aangeboden materiaal.

Het is niet de bedoeling je op welke wijze dan ook te mengen in een topic als je niet geïnteresseerd bent in de (ver)koop zelf. Hoe goed de bedoelingen ook zijn, iedereen kan zelf uitmaken of hij/zij zich kan vinden in de (ver)koopprijs. Eventueel kan een kandidaat-koper zelf een tegenbod voorstellen.

Je kan elk aanbod vrijblijvend lezen, maar als je niet geïnteresseerd bent verzoeken we je om je niet te mengen in de verkoop; het is niet nodig elke kandidaat-koper te begeleiden bij een eventuele aankoop. Alle off-topic replies zullen direct verwijderd worden.
Zorg voor een korte, maar voldoende duidelijke topictitel. Wanneer de waar effectief verkocht is, gelieve dit met een Edit duidelijk in de topictitel te vermelden zodat het topic kan afgesloten worden .


Het is betreft hier een forum over aquaria, dus nogmaals, enkel aan aquaria-gerelateerde zaken zullen toegelaten worden. Dus geen camera's, gsm's, PC's, laptops, kleerkasten, driewielers, ...Hier zijn genoeg andere plaatsen voor!

Verder is het ook noodzakelijk dat je jezelf op dit forum registreerd alvorens je in hier koopjes kan posten. Dit om misbruiken zoveel mogelijk te beperken.

Verder zullen alle zoekertjes ouder dan 2 maanden automatisch verwijderd worden. Zo blijft alles netjes en overzichtelijk. Is uw artikel nog niet verkocht na 2 maanden, mag je uiteraard een nieuw zoekertje plaatsen.

Respecteer de forumregels !

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast