BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Er zijn 3 resultaten gevonden

door Carola
za dec 05, 2015 14:53
Forum: Aquarium Algemeen
Onderwerp: Verschonen aquarium en benodigdheden
Reacties: 2
Weergaves: 4423

Verschonen aquarium en benodigdheden

Hallo iedereen, Sinds augustus zijn wij begonnen, hetzij kleinschalig met guppen. We hebben alle mogelijke beginnersfouten gemaakt en hebben nog niet het gevoel genoeg te weten om er goed voor te zorgen. Het probleem begint al in de dierenwinkel zijn we van mening. Neem maar guppen zeggen ze, dat zi...
door Carola
vr okt 30, 2015 16:36
Forum: Nieuwkomers
Onderwerp: Nieuweling met guppys
Reacties: 3
Weergaves: 3038

Re: Nieuweling met guppys

Oei, ja ze zitten samen, maar in de dierenwinkel hadden ze me verzekerd dat beide vissoorten samen konden. Verder hebben wij enkel een filter in de bak, geen verwarming. Dat was niet nodig zeiden ze.
Moet ik de vissen gaan scheiden? Of nu maar laten zoals het is?
door Carola
do okt 29, 2015 17:21
Forum: Nieuwkomers
Onderwerp: Nieuweling met guppys
Reacties: 3
Weergaves: 3038

Nieuweling met guppys

Hey iedereen, Ik ben nieuw hier op dit forum en ook de trotse eigenaar van een nieuw aquarium. Op dit moment hebben we een 8-tal guppys en 2 goudvissen. Deze week zijn er 2 guppys dood gegaan en daarom ben ik op zoek naar informatie. Bij de eerste vis die ik dood vond in de bak was het hoofd en de s...