BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Er zijn 3 resultaten gevonden

door niels_321
ma aug 24, 2015 15:22
Forum: Forum aankondigingen / Nieuws / Regels / Feedback
Onderwerp: Chat: elke dinsdagavond 20u
Reacties: 18
Weergaves: 10289

Re: Chat: elke dinsdagavond 20u

hoi ik ben niels . ik vind dit een heel leuk idee. :mrgreen:
door niels_321
vr aug 21, 2015 12:10
Forum: Het Clubhuis ( = Babbelbox )
Onderwerp: nieuw
Reacties: 0
Weergaves: 6890

nieuw

hoi iedereen
door niels_321
vr aug 21, 2015 11:56
Forum: Nieuwkomers
Onderwerp: nieuwling
Reacties: 2
Weergaves: 2039

nieuwling

hoi iedereen , ik ben Niels . Ik ben nog maar 15 .. ik weet dat het wat jong is ... maar ik en een paar vrienden hebben een klein clubje en ons bedoeling is om guppy's te kweken op hen kleur en staart vorm enz... dus ik heb nog enkele vraagjes enz .. tot nu toe is het me gelukt de endler guppy te kw...