BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Er zijn 2 resultaten gevonden

door GuppyBob
ma nov 11, 2013 21:05
Forum: Het Clubhuis ( = Babbelbox )
Onderwerp: Guppy Fachjournal
Reacties: 5
Weergaves: 3455

Re: Guppy Fachjournal

Eddy ,
voor mij is een Abon. ideaal ! Vanaf deel 1 hé .
zeg maar aan wie op welke rekening ik wat moet betalen .
Adres Bob = Steynen Bob
Boshovestraat 148
2100 Deurne - Antwerpen
Belgie
Mvg ,
Bob
door GuppyBob
za nov 02, 2013 18:39
Forum: Het Clubhuis ( = Babbelbox )
Onderwerp: Guppy Fachjournal
Reacties: 5
Weergaves: 3455

Guppy Fachjournal

er zou een nieuw guppy magazine in omloop zijn , ondertussen reeds deel 2 . Guppy Fachjournal dacht ik .
Weet iemand waar we dit kunnen bestellen , of waar we een abbonnement kunnen nemen ofzo ....
Lijkkt mij een interessant magazine , over onze Guppy's.
Mvg , :?: